Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


WESTIN W3 POWERSHAD T

  • Afbeelding 1
Prijs:
€119.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Aantal:


Productbeschrijving

WESTIN W3 POWERSHAD T

Deze westin w3 powershad hengel is de perfecte opvolger voor de door luc coppens destijds door ontwikkelde fox special shad hengel.
Doordat gebruik is gemaakt is van het japanse toray carbon is de westin w3 powershad hengel qua actie zo snel als een ratelslang.
Soordat deze shad hengel zo snel en strak is geeft de top exact gevoelig door wat de shad doet onder water.
De schoepstaarten en kantelende actie van de shads worden dan ook feilloos doorgegeven op de toppen van deze westin w3 powershad hengels.
Naast shads is dit natuurlijke een ideale hengel om met pluggen de roofvis zoals snoek en snoekbaars te bestoken.
Mede door het lage gewicht kan hier een hele dag mee geworpen worden zonder ook maar vermoeid te worden en je concentratie te verliezen.
Deze hengel is lang getest door luc coppens in de praktijk en is eindelijk goed bevonden om in productie genomen te worden.
De westin w3 predator hengel serie is geheel ontwikkeld in samenspraak met roofviscrack luc coppens en de productontwikkelaars van westin.
Door de gigantische ervaring en kennis die luc coppens heeft opgedaan met de wedstrijdvisserij op roofvis zijn dan nu eindelijke de perfecte westin w3 hengels gepresenteerd aan alle roofvissers die op snoek snoekbaars baars roofblei vissen.
Wij wisten toen we de grote serie westin w3 hengels in de handen kregen dat dit de beste hengelserie voor 2016 gaat worden en hebben dan ook maximaal deze w3 hengels op voorraad liggen.
Luc coppens heeft deze westin w3 hengel op laten bouwen uit alleen maar de nieuwste en beste componenten die te verkrijgen zijn.
Het einde van het handvat heeft een kunststof anti slip afdek cone om slijtage en wegslippen van de w3 hengel te voorkomen, tevens is er op de w3 hengel een handig snake verkasoogje bevestigd om de wartel of kunstaas in te haken.
De blank van de westin 3 vertikaal hengel is opgebouwd uit het nieuwe japans toray high performance carbon en is voorzien van dunne sterke seaguide lts geleideogen waarbij de lijn niet om deze geleideogen kan slaan.

W305-0832-3XH - 8'3"/248 CM - 3xHavey - 60-150 gram - 2 delen - transpl. 130 cm - Gewicht 211gram