Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Vliegenhengel set

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
Prijs:
€199.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Vliegenhengel set aanrader.png

Wij hebben 2 sets samengesteld, waar niet alleen de beginner, maar ook de gevorderde vliegvissers zal er enthousiast over zijn

C: 5/6 set. Dit is een hengel uit 4 delen, 9 voet (2.70 mtr) lang, voor een aftma 5/6 lijn, meer een all round set, ook op veel forelputen uitermate geschikt, maar voor baars met kleine streamers, of groter water waar langere worpen gemaakt moeten worden.  De hengels hebben een kurken handgreep in combinatie met een mooi aluminium up-locked reelhouder. Hardchrome Slangenogen en -topoog. Wij leveren hem met een Mid. Arbour 5/6 vliegenreel. Deze reel heeft een fijn afstelbare disc drag en door de vele uitboringen licht in gewicht en is eenvoudig om te bouwen voor een linkshandige visser. De capiciteit van de reel is voorzien van 70 meter 20 Lbs backing en een drijvende WF (Torpedo) 6 goed werpende vliegenlijn. Hengel zit verpakt in een fraaie codura reiskoker.

D: 6/7 set.  Dit is een hengel uit 4 delen, 9 voet (2.70 mtr) lang, voor een aftma 6/7 lijn, geschikt voor een middelmaat streamer vvor de snoek in de polder, voor het vissen op zeeforel ook voor de Denemarken gangers. Voor roofblei- en baarsvissers ook zeer geschikt. De hengels hebben een kurken handgreep in combinatie met een mooi aluminium up-locked reelhouder met een fighting butt. Hardchrome Slangenogen en -topoog. Wij leveren hem met een Mid. Arbour 7/8 vliegenreel. Deze reel heeft een fijn afstelbare disc drag en door de vele uitboringen licht in gewicht en is eenvoudig om te bouwen voor een linkshandige visser. De capiciteit van de reel is voorzien van 75 meter 30 Lbs backing en een drijvende WF (Torpedo) 7 goed werpende vliegenlijn. Hengel zit verpakt in een fraaie Codura reiskoker.

Vind vergelijkbare producten op categorie