Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Traun River Premium waadpak

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
Prijs:
€399.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Maat:
Aantal:


Productbeschrijving

Traun River Premium waadpak

Dit totaal vernieuwde Traun River Premium waadpak is zodanig ontworpen dat het meer bewegingsruimte en flexibiliteit biedt.

De 5-laagse ademende hoogwaardige stoffen zijn vanaf het bovenbeen naar beneden versterkt. Op deze manier worden de pijpen, waaronder de knieën goed beschermd tegen slijtage en beschadiging welke kunnen ontstaan door struiken en stenen.

 Het 4-laagse materiaal welk gebruikt wordt welk omhoog gaat vanaf de dij, verhoogt de bewegingsvrijheid in de heup.  Ook het bretel-systeem is veranderd. Nu is het mogelijk om het pak in een enkele klik op de voorkant van de bretels, te veranderen van waadpak naar waadbroek. De achterkant gaat dan automatisch mee. Aan de 2 D ringen op de bretels kunnen kleine voorwerpen worden gehangen. De buitenste borstzak heeft een waterdichte rits. Daaronder zitten 2 zakken met fleece gevoerd, om onder barre omstandigheden je handen warm te houden.

Aan de binnenkant van het pak zit een flinke met rits afsluitbare binnenzak en daarop 2 mesh zakken

Een elastische waadriem en een verstelbaar trekkoord in de borst  zorgen ervoor dat je veilig diep kunt waden De geïntegreerde elastische gravelquards hebben een trekoog welk aan de waadschoen gehaakt kan worden en ervoor zorgt dat zand en grind niet op de 4 mm dikke neopreen sokken kan komen. De sokken zijn anatomisch gevormd van geëxtrudeerd 4 mm dik neopreen, wat bestand is tegen zware lasten.

Leverbaar in de maten: Smal - Medium - Medium/King - Large - Large/Long - XLarge - XLarge/Long

..