Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Snowbee Prestige opvouwbare waadstok

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
Prijs:
€79.50 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Aantal:


Productbeschrijving

Snowbee Prestige opvouwbare waadstok

De Snowbee Prestige opvouwbare waadstok is ideaal om je te helpen stabiel en veilig te blijven staan tijdens het waden en is perfect om mee te nemen tijdens het vissen, dankzij zijn compacte maat als hij opgevouwen in de meegeleverde foedraal zit.  

 Hij is gemaakt van licht en slank aluminium waardoor je in stromend water zeer stabiel blijft staan. waadstok is gemaakt van een stevige aluminium constructie en bestaat uit 4 secties en kan daardoor in een reisvriendelijke maat worden ingeklapt.

De secties worden stevig op hun plaats middels een  sterke kraag, waar de delen inglijden. Je kunt de waadstok op twee manieren gebruiken, één met de rubberen dop om stil te waden en je kunt de dop verwijderen dan krijg je een geharde stalen punt, voor extra grip.        

De stok is afgewerkt met een ergonomisch, comfortabel rubberen handvat waaraan een verstelbare polsband en een afneembaar elastisch koord. De Snowbee Prestige opvouwbare waadstok heeft  lengte van 137,5 cm en wordt ook geleverd met een eigen foedraal van neopreen, welke aan je riem kan worden gehangen.

 Lichtgewicht, slank aluminium profiel Rubberen dop voor waden Gehard stalen punt, voor extra grip Ergonomische handgreep Verstelbare polsband Afneembare elastische lijn. Transport lengte 37 cm uitgeklapt 137,5 cm. Gewicht: 340 gram

Vind vergelijkbare producten op categorie