Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


SPRO IRIS AMBUSH JUNIOR. SPINNERBAIT

  • Afbeelding 1
Prijs:
€10.75 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

SPRO IRIS AMBUSH JUNIOR SPINNERBAIT

 Spinnerbaits zijn bij uitstek het meest geschikte kunstaas wanneer men vist in zwaar begroeid water. Waterplanten, overhangende takken, boomstronken, lelievelden, rotsen… de IRIS Ambush Junior voelt zich er thuis als een vis in het water en loopt feilloos over allerhande obstakels zonder vast te geraken. Uitgevoerd met extra grote ogen, een attractieve rubberen skirt, versterkt frame, en wordt standaard geleverd met een Willow en Colorado spinnerblad. Met zijn bescheiden lengte van 15cm en een totaal gewicht van slechts 29 gram is dit de perfecte all-rounder voor groot en klein water.

TIP; De Ambush Junior spinnerbaits worden geleverd met 2 spinnerbladen, een Willow en een Colorado blad, die in een handomdraai te verwisselen zijn met de speciale Quick-Change Snap. Hierdoor kan je variëren in snelheid, diepgang, actie en kleurstelling!

DE WILLOW LEAF heeft weinig weerstand en is zodoende sneller en dieper te vissen. Roteert extra snel en geeft enorm veel schittering af onder water. Dit blad is standaard gemonteerd en ideaal om in korte tijd veel water af te vissen. Perfect voor de zomervisserij!

A: 4867 - 1311 - Wiloww Leaf - Redhead Tiger - 29 gram - 15 cm. 

B: 4867 - 1312 -  Firetiger - 29 gram - 15 cm.

DE COLORADO LEAF geeft een hogere waterdruk, en zodoende aanzienlijk meer vibraties. Kan op sommige dagen echt het verschil maken. Beduidend trager binnen te vissen, wat met name in kouder en /of troebeler water de sleutel tot succes kan zijn.

C: 4867 - 1313 - Colorado Leaf - Perch - 29 gram - 15 cm.

D: 4867 - 1314 - Colorado leaf - Roach - 29 gram - 15 cm.

Klik op A.B.C. of D om de juiste keur te zien