Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Rubber Mesh Hand Trout Nets

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
  • Afbeelding 5
  • Afbeelding 6
Prijs:
€44.95 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Rubber Mesh Hand Trout Nets 

A unique range featuring the latest USA-style, moulded synthetic rubber mesh for minimal scale damage when fishing ‘catch & release’.  

Het lichtgewicht, buisvormige aluminium frame biedt sterkte en stijfheid en is bevestigd aan een gevormd nylon Y-stuk, bevestigd aan het lichtgewicht ABS-plastic handvat, met een antislip, gegoten afwerking. In het uiteinde van de handgreep zit een sterke magnetische ontgrendeling, die op zijn beurt is bevestigd aan een gegoten ring en aluminium karabijnhaak, voor gemakkelijke en snelle ontgrendeling, indien nodig. Het 'rubberen gaas' is een synthetisch rubber, gemaakt van het nieuwste, heldere, gegoten PVC, dat zacht, lichtgewicht en helder is in het water, zodat de vissen niet schrikken. Gegradueerde maaswijdte om de waterdichtheid te verminderen.
Verkrijgbaar in 3 populaire maten. De kleinste is perfect voor kleine beek- en beekforel. De middelmaat is een geweldig 'allround' net, terwijl de grootste grote beekforel, plus zeeforel en grilse kan verwerken.

Het lichtgewicht, buisvormige aluminium oersterke frame is bevestigd aan een gevormd nylon Y-stuk, wat weer bevestigd is aan het lichtgewicht ABS-plastic antislip handvat.  Het net kan bevesitigt worden aan je vliegvisvest middels een sterke magneet via een karabijnhaak. zit zorgt ervoor dat in een greep, terwijl een vis wordt gedrild. het net gebruiksklaar is. Het transparant rubber net is zacht wat beschadiging van de vis voorkomt en helder is in het water wat waardoor de vis niet schrikt.

Verkrijgbaar in de maten A en B. Maat C alleen op bestelling 

Model 
Description 
Frame Size 
Length Overall 
Weight 
 
A:
Rubber-Mesh  
Hand Trout Net - Small 
15" x 12" (38 x 30cm) 
25"/63cm 
305g/10.7oz 
 
B:
Rubber-Mesh 
Hand Trout Net - Medium 
17" x 14" (43 x 35cm) 
27"/68cm 
350g/12.3oz 
 
C:
Rubber-Mesh 
Hand Trout Net - Large 
22" x 17" (56 x 44cm) 
31"/79cm 
435g/15.3oz