Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Rockhopper Neoprene Spike-zool Wading Boots

  • Afbeelding 1
Prijs:
€99.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Size:
Aantal:


Productbeschrijving

Rockhopper Neoprene Spike-zool Wading Boots 

Voor wadend vissen in gladde rivieren, vissen vanaf pieren of oevers met spiegelgladde rots- of betonblokken en zelfs op ijsvlaktes zijn dit de meest ideale waadschoenen die er bestaan. Vilten zolen onder de waadschoenen slijten erg en daarbij worden ze op steeds meer plaatsten verboden. Zolen die het vilt vervangen, 'Sticky rubber' voldoen, maar kunnen niet op tegen de spike zolen van de Rockhopper waadschoenen. De zolen zijn in Japan speciaal ontworpen voor het vissen op glibberige rotsige bodems, die onder water liggen en spiegel- maar dan ook spiegelglad zijn, net als de stenen bij de pieren, de Maasvlakte en noem maar op. Zelfs om te lopen op ijs zijn ze voortreffelijk.

De laminaat schoen is aan de bovenkant van neopreen hierdoor zijn ze licht en zorgen dat je er makkelijk op loopt. In de sterke zool zitten flexible stalen spikes onwrikbaar vast die uitglijden voorkomen.

Ook voor het vissen op de flats, vooral die met veel koraal op de bodem zijn ze ideaal. Kortom eindelijk een goede waadschoen, die in alle gevallen uitstekend gebruikt kan worden en een lange levensduur heeft € 89,00

Let op! Als jeze gaat gebruiken over stockingfoot waders adviseren wij een maat groter.

Maten:  7 = 41-  11 = 45 - 12 = 46

Kleur: Zwart/grijs

 

We leveren ze ook in laarzen: zie: Rockhopper boots  of in onderbind zooltjes zie:  Wader Grips

 

Vind vergelijkbare producten op categorie