Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Rig Solutions Ronnie Rigs

  • met swivel
  • met screw
Prijs:
€6.95 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Ronnie Rigs

De laatste revolutionaire rig in de karper scene. Een rig die voor heel wat opschudding heeft gezorgd, toch is het een bijzondere rig met unieke eigenschappen.  Deze rig wordt gebruikt om een popup te presenteren, hij draait 360 graden en prikt agressief snel (meestal bij de eerste aasopname). De Ronnie rig heeft goede reset en anti tangle eigenschappen. Dat betekent een minimale kans op in de war werpen en wat heel belangrijk is dat na een mislukte aasopname de rig presentatie zichzelf vrijwel altijd reset en klaar is voor de volgende aasopname. Als de rig goed is uitgelood zinkt hij langzaam af, dit bevorderd de reset eigenschappen en hierdoor is hij op veel bodemsoorten te in te zetten. De stiff variant van de Ronnie Rig komt vooral tot zijn recht op harde schone bodems waar de stijve onderlijn goed kan afzinken en de presentatie het beste tot zijn recht komt.  Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kiezen voor een bait screw of bait swivel.  

De stiff variant van de Ronnie Rig komt vooral tot zijn recht op harde schone bodems waar de stijve onderlijn goed kan afzinken en de presentatie het beste tot zijn recht komt.  Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kiezen voor een bait screw of bait swivel.
A: - 67771 Ronnie Rig Stiff met bait swivel
Haak 4 - 20Lbs - per 2 stuks

B: - 67770 Ronnie Rig Stiff met bait screw Haak 4- 20Lbs - per 2 stuks

De semi stiff variant van de Ronnie Rig is in te zetten op verschillende bodemtypen, van hele harde zand en gravel bodems tot semi zachte bodems met een beetje bodemvuil en wier. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor een bait screw of bait swivel.

B: - 67772 Ronnie Rig Semi Stiff met bait screw Haak  4 - 25Lbs - per 2 stuks

D: - 67773 Ronnie Rig Semi Stiff met bait swivel Haak 4 - 25Lbs - Per 2 stuks

Kant en klare hooklink voor het maken van een Ronnie Rig. Bevestig het onderlijn materiaal van uw keuze en bepaal zelf de lengte van uw onderlijn.

E: - 67774 CRS Ronny Rig Hooklink Baitscrew    Haak 4 per 2 stuks

F: - 67775 CRS Ronny Rig Hooklink Swivel         Haak 4 per 2 stuks