Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


RIO Intouch Skagit Max GameChanger F/H/I/SR

Prijs:
€9,999,900.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Aantal:


Productbeschrijving

RIO Intouch Skagit Max GameChanger F/H/I/S

   

F/H/I/S =  Floating / Hoover / Intermediate / Sinking 3"per seconde

 

Met deze tips kunnen sportvissers die Skagit-lijnen gebruiken om elke vissituatie en -omstandigheden te overbruggen en zijn ze absoluut de ultieme zink-tip-veelzijdigheid de baas. Alle InTouch MOW-tips zijn gebouwd op RIO's ConnectCore voor extra lage stretchprestaties.

De Extra Heavy MOW Tips, T17, zijn de zwaarste van de MOW-serie, hebben
een zinksnelheid van bijna 3 meter per seconde, Ze komen echt op diepte wanneer het nodig is. Alle tips hebben een grijs zwevend gedeelte en de volledig zinkende hebben een donkergrijze kleur, voor eenvoudige identificatie Deze tips zijn ideaal voor de zwaardere Skagit-lijnen 700 grains. 6 verschillende tips in een set.

De Heavy MOW Tips, T-14, hebben een zinksnelheid van 2,75 meter per seconde, voor het zinkende gedeelte .Elk van deze tips heeft een lichtblauw zwevend gedeelte, of als volledig zinkend zijn een donkerblauwe kleur, voor gemakkelijke identificatie. De Heavy MOW Tips zijn ontworpen voor de grote vliegen en zijn ideaal voor Skagit-lijnen van 575 grains en meer. 6 verschillende tips in een set.

De Medium MOW Tips, T-11, hebben een zinksnelheid va 2.40 meter per seconde, voor het zinkende gedeeltes. Elk van deze tips heeft een lichtgroene zwevende sectie, of als volledig zinken een donkergroene kleur hebben, voor gemakkelijke identificatie. De Medium MOW Tips zijn ontworpen voor zwaargewicht vliegen en zijn ideaal voor Skagit-lijnen tussen 475 en 575 grains. 6 verschillende tips in een set.

De Light MOW Tips, T-8, hebben een zinksnelheid van 2.10 meter per seconde, voor het zinkende gedeelte. Elk van deze tips heeft een wit zwevend gedeelte, of als volledig zinkend zijn een donkerrode kleur, voor gemakkelijke identificatie. Light MOW Tips zijn ontworpen voor lichtgewicht vliegen en zijn ideaal voor Skagit-lijnen van 475 grains en minder. 6 verschillende tips in een set.

De MOW-kits bevatten een van de zes MOW-tips in een set.

Alle InTouch MOW-tips worden afgedrukt met hun formaat en tipverhouding ingestelt voor eenvoudige identificatie.