Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Planer Boards left & right 10 & 12 inch

  • Afbeelding 1
Prijs:
€29.50 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Planer Boards left & right 10 & 12 inch

Stevige kunstof Planer Boards van Predox. Voor het eenvoudig met meerdere hengels kunnen trollen zonder dat de pluggen bij elkaar in de buurt komen en voor het afvissen van een breder gebied. Dit bespaard een hoop kostbare vistijd. Tevens zal er buiten het woelwater van de boot gevist worden, dit kan dressuur doorbrekend werken.

• Leverbaar in 4 uitvoeringen.

• Hi-Vis gele uitvoering.

• Verkrijgbaar in links of rechts model.

• Gemaakt van stevige kunststof

• Met neon rood vlaggetje voor goede zichtbaarheid

• Voorzien van twee verstelbare release clips

Art.no.     omschrijving                  kleur         afmeting     range 

A: 20564  Predox Side Planer 10” R  Fluo Yellow  24.5x9 cm    15-70gr*  

B: 20565  Predox Side Planer 10” L  Fluo Yellow  24.5x9 cm    15-70gr*  

C: 20566  Predox Side Planer 12” R  Fluo Yellow  30.5x11 cm  30-120gr*  

D: 20567  Predox Side Planer 12” L  Fluo Yellow  30.5x11 cm  30-120gr*  

*Het gewicht bereik is verkregen door het testen met een lood running test!

Zie beschrijving hieronder:

xplaner-right-768x464.jpg.pagespeed.ic.-WnRJaOA4l.jpg

Optie 1 (Boven: Planer komt geheel vrij) Voordat je de Side Planer aan de lijn bevestigd moet je eerst de water diepte bepalen. Wanneer dit gelukt is dan volgt de volgende stap; kunstaas keuze. Wordt er gekozen voor dieplopend kunstaas dan de waterdiepte als afstand hanteren. Wordt er gekozen voor kunstaas dat de bodem niet zal bereiken dan de waterdiepte x 3 of 4 als formule gebruiken. Vervolgens bevestig je de Side Planer met beide lijn-clips op de lijn. Om de afstand van de Side Planer aan te passen laat je wat lijn vieren of haal je iets lijn binnen. Bij een aanbeet zal de lijn uit beide clips schieten en los komen van de hoofdlijn om de vis uit te drillen. Na deze drill zal de los drijvende Planer even opgepikt moeten worden.

xplaneroptie-2-2-768x380.jpg.pagespeed.ic.b07hwkHHhx.jpg

Optie2 (Boven: Planer blijft op hoofdlijn zitten) Voordat je de Side Planer aan de lijn bevestigd moet je eerst de water diepte bepalen. Wanneer dit gelukt is dan volgt de volgende stap; kunstaas keuze. Wordt er gekozen voor dieplopend kunstaas dan de waterdiepte als afstand hanteren. Wordt er gekozen voor kunstaas dat de bodem niet zal bereiken dan de waterdiepte x 3 of 4 als formule gebruiken. Vervolgens bevestig je de Side Planer met zowel de lijn-clip  en met een wartel of snap op de lijn. Om de afstand van de Side Planer aan te passen laat je wat lijn vieren of haal je iets lijn binnen. Plaats een kraal boven je onderlijn, op ongeveer 0,8m afstand van je kunstaas. Doordat bij de aanbeet de lijn uit de release clip word getrokken schuift deze niet verder over de hoofdlijn dan de kraal en zal niet tegen de vis aankomen. (De splitring en snap/swivel zijn niet meegeleverd

  

Vind vergelijkbare producten op categorie