Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Patriot KYY

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
Prijs:
€199.95 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Patriot KYY

De Patriot KYY zijn de ultieme serie casting rods waar onze ziel en zaligheid in ligt. De ultra dunne high carbon blanks snelle blanks die optimale sport en controle geven.

De medium cast heeft een werpgewicht tot 80 gram met een lengte van 223 cm. Perfect voor het werpen met medium kunstaas.
De medium heavy cast heeft een werpgewicht tot 130 gram met een lengte van 244 cm. Perfect voor het werpen met spinnerbaits, grote shads, hard baits en swimbaits.

Eindelijk een hengel die voor de verfijnde castende visser alle soorten kunstaas combineert. Swimbaits tot 150 gram bijvoorbeeld kan ze makkelijk aan. En power geeft ze in de plantenbedden als je met grinders aan de gang gaat. Vis je liever met grote shads… Laat je verrassen door haar gevoeligheid.

De blank laadt zich super snel op zo dat elke worp tot in de finesse geplaatst kan worden.

Drillen in elke maat roofvis is een waar genot met de YYK. Wij denken een hengel die op eenzame hoogte staat in haar prijsbereik. Handvat in de juiste lengte zo als u van Patriot gewend bent net achter de elleboog eindigt ze. Wat werpen en werken zoveel plezieriger maakt. En licht is ze met slechts 204 gram.

Patriot KYY in 2 veries:
A: KYY74, medium, 223 cm tot 80 gram
B: KYY80, medium heavy, 244 cm tot 130 gram.

Vind vergelijkbare producten op categorie