Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Patagonia rio gallegoos waders

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
  • Afbeelding 5
  • Afbeelding 6
Prijs:
€575.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

Patagonia Rio Gallegoos Waders

De Rio Gallegos Wader, Dit nieuwe waadpak maakt duidelijk dat Patagonia de onbetwiste leider is geworden op dit gebied. Het veelzijdige en duurzame waadpak is voorzien van een nieuw, EZ Lock Slider ophangsysteem, dat exclusief voor Patagonia wordt gemaakt, Hiermee is het waadpak in een handomdraai om te toveren naar eenwaadbroek. Dit is werkelijk uniek. Inmiddels is hier al patent voor aangevraagd.

De neopreen voetstukken zijn gevoerd met Merino wol dat 90% warmer zit dan de traditionele neopreen voetstukken.
Merino wol komt van een van de oudste schapenrassen, die leeft op de weides van Nieuw Zeeland, het Merinosschaap. Dit schaap levert heel fijne, dunne en natuurlijke wolvezels. Dit wol kriebelt niet, is aangenaam zacht en zit lekker warm.

Verwijderbare neopreen kniestukken. Het is vervaardigd van een unieke, volledig onderwater gelaste TPU stof en het strategisch aan de buitenkant geplaatste tape zorgt voor extra duurzaamheid juist op kritieke punten, zoals kruis en kniestukken en bestaan verder van een 3-laags polyester microfiberdie materiaal, waardoor zeer duurzaam, absoluut waterdicht en ademend. Een pak waar je jaren plezier aan zult hebben.

De Rio Gallegos Wader is bekroond met de EFTTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition) "Best new Kleding Product" Award tijdens de EFFTEX Trade Show in Valencia, Spanje.

Alle Patagonia waadpakken en –broeken zijn recyclebaar, ontworpen door Patagonia in samenwerking met het Gemeenschappelijk Recycling Program

Kleur: Alpha Green, incl. Field repair kit, gewicht 1228 gram, leverbaar in:
Korte pijplengtes in Large en X large
Standaard maten (regular) in Smal, Medium, Large en X large
Lange pijplengtes in Medium, Large en X large
Buikmaten (King) in Smal, Medium, Large en Xlarge

Vind vergelijkbare producten op categorie