Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Pêche à Soie Zijden vliegenlijnen

  • Afbeelding 1
Prijs:
€0.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Type:
Aftma:
Aantal:


Productbeschrijving

Pêche à Soie zijden vliegenlijnen

Nieuwe originele onderhoudsvrije zijden lijnen.

Natuurlijk dienen ze wel even ingevet te worden voor gebruik. Maar na een visdag kunnen ze gewoon op de reel blijven, en hoeven deze lijnen niet droog- en schoongemaakt te worden en gedurende de nacht op een haspel na te drogen. (Aan het eind van het seizoen is het wel aan te raden dit te doen.)

Voordelen van echt zijden lijnen zijn o.a. de werpeigenschappen en de presentatie. Een zijden lijn is dunner dan een kunststof lijn van dezelfde klasse, dus het gewicht is geconcentreerder en je hebt veel minder last van wind. Door de geringe diameter is de presentatie ook subtieler, en preciezer. Ook is de lijn minder zichtbaar voor de vis, en minder geneigd tot draggen. Voeg daarbij de zeer lange levensduur (zo’n 20 jaar!) en je vraagt je af waarom nog iemand met een kunststof lijn vist… J

-Wij leveren deze lijnen in 3 uitvoeringen

 -ST taper: een halve lengte lijn (15 meter) (profiel: punt, taper, belly).

  Leverbaar in aftma 2 & 3   kleur ‘honey’

 

- DT taper: een volle lengte lijn (30 m) in traditioneel DT profiel met lange taper en lange punt voor subtiele presentatie.

  Leverbaar in: Aftma 3 / 4 / 5  kleur ‘honey’ 

 

PP taper: een moderne geavanceerde taper, tussen een WF en triangel taper in, met de voordelen van beide typen. Lange punt, lage front taper voor precisie, zeer delicate presentatie, en dragvrije drift.

Leverbaar in : Aftma 3 / 4 / 5  kleur ‘honey’ 

Indien bij Type en/of aftma het bedrag op € 0,00 blijft staan is het artikel in die maat of type niet leverbaar