Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


Korkers Darkhorse Wading Boot

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
Prijs:
€209.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Size:
Aantal:


Productbeschrijving

Korkers Darkhorse Wading Boot

Een zeer hoge kwaliteit waadschoenen welke door middel van een BOA sluiting gemakkelijk zijn aan- en uit te trekken .

De Hydrofobe materialen waar deze schoenen van zijn gemaakt, nemen bijna geen water op, waardoor ze bijna niet zwaarder worden als ze nat zijn en daardoor ook supersnel droog  dat voorkomt ook de verspreiding van invasieve bacteriën.

.

Omdat deze schoenen een OmniTrax verwisselbare buiten zool systeem hebben, welke gemakkelijk te verwisselen zijn, zijn ze snel aan te passen aan elke bodemsituatie. Twee buitenzolen (vilt en rubber) zijn inbegrepen.

De duurzame binnenzolen lopen door tot de zijkant van de schoen, waardoor je een betere voetbed hebt, wat het lopen door het water sterk verbeterd

Zijn supersnel droog en zorgen er tevens voor dat de schoenen niet zwaarder worden als ze nat zijn  Ingebouwde drainage kanalen zorgen dat het water makkelijk uit de schoen loopt.

Indien gewenst zijn er voor deze schoenen ook nog te koop losse rubber zolen met stuts. (Zie onder waadschoenen op deze site)

Let op! Deze schoenen zijn niet geschikt om te waden om zand- en leemgrond, zoals het Ijsselmeer en Gooimeer

Wat is een BOA Sluiting? Met behulp van dit systeem kan men de schoen snel en gemakkelijk aan- en uit trekken. Grote voordeel; de schoenen hoeven niet meer gestrikt te worden. Een paar keer draaien en de schoenen zitten strak om je voeten. Om de schoenen uit te trekken, hoeft je alleen maar aan de draaiknop te trekken. De draden zijn van kevlar, dus uiterst sterk. Door deze innovatieve sluiting blijven de veters nergens aan hangen wat de veiligheid verder vergroot.

Material

Buiten materiaal: PVC/Nylon

Binnen materiaal: Nylon, removable EVA Innersole

Zool: Felt / Rubber

Gewicht: 1380 g

Maten: 9-10-11-12-13-14

Nog meer informatie   wat is een BOA sluiting?  Klik hier

Vind vergelijkbare producten op categorie