Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


KORDA PVA TAPES AND STRING

  • Afbeelding 1
Prijs:
€0.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Artikel:
Aantal:


Productbeschrijving

KORDA PVA TAPES AND STRING

Spread-Em PVA Tape
Deze uiterst sterke, geweven PVA tape heeft een ruw oppervlak met een platte dwarsdoorsnede, dit zorgt er voor dat de voerboilies niet zullen verschuiven tijdens de worp. Ook is het niet nodig om deze tape aan je haak te knopen. Prik gewoon de haakpunt door de tape en je bent klaar om te vissen. Doordat er geen knoop is gebruikt voorkom je dat er PVA resten achterblijven op de haak.

Deze tape is zeer sterk, wat hem ook ideaal maakt voor het dichtbinden van strakke PVA zakken.

Total Dissolve PVA String
Veel voor weinig is van toepassing voor deze geweven PVA string. Met een lengte van 20 meter kun je enorm veel stringers maken. Wij adviseren om het PVA draad dubbel te nemen en hier de boilies op te rijgen. Haal nu de haak door het gecreëerde oog en schuif de bovenste boilie tegen de haak. Hierdoor blijft de stringer hangen en kan niet losschieten tijdens het werpen. Gebruik dit product niet als je je hair vast tegen je haak wilt knopen. Als de knoop te hard wordt aangetrokken kan er immers geen water meer bij de middelste PVA strengen komen, waardoor de knoop blijft bestaan. Hiervoor kan je het beste de KWIK MELT solid tape gebruiken. Dat geld natuurlijk ook voor alle andere situaties waarin je een strakke knoop wilt gebruiken.

De geweven draden van dit type PVA zijn zeer sterk, hierdoor is dit PVA ideaal om te gebruiken voor het dichtbinden van strakke PVA zakken. Dat er eventueel wat PVA achterblijft, is verder niet erg voor uw presentatie.

RETAIL REF:
KPT – Spread-Em PVA Tape
KPS – Total Dissolve String
KEMT – Kwik Melt 10mm Tape
KEMTS – Kwik Melt 5mm x 40m (TWIN)

Vind vergelijkbare producten op categorie