Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


G. Loomis VersaSpey Two-Handed Rods

  • Afbeelding 1
  • Afbeelding 2
  • Afbeelding 3
  • Afbeelding 4
  • Afbeelding 5
Prijs:
€250.00 (inclusief BTW)
Verzending:
Gratis verzending
Type:
Aantal:


Productbeschrijving

G. Loomis VersaSpey Two-Handed Rods   Op = Op

Een unieke aanbieding, dus grijp je kans!!

We hebben nog een aantal tweehandige G Loomis Versaspey vliegenhengels tegen een ongelooflijke lage prijs

G Loomis maakt hier gebruik van ‘Fiber-Blend’ technologie voor deze serie tweehandige vliegenhengels, welke speciaal ontworpen zijn voor de zalm en de steelhead liefhebber.

De bedoeling was een hoogwaardige selectie hengels welke geschikt zijn om de verschillende populaire manieren van werpen me uit te voeren, afhankelijk van welke type lijn je wilt gaan gebruiken. Het resultaat van de Versaspey is fantastisch gebleken, veel hoger dan G Loomis had verwacht

 

Verdaspey Tweehandige  (Spey) hengels (4 delen), zijn geschikt voor het vissen met drijvende lijnen, met een middellange of lang belly (Spey). Hiervoor staat het aftma gewicht op de hengels vermeld. Voor het gebruik van Scandinavische- en Skagit schietlijnen (Zink-tips niet inbegrepen) maken we gebruik van Grain gewichten.

De 13’6” hengels #8/9 zijn uitermate geschikt voor korte/compacte schietkoppen (Scandinavische en Skagit) en voor normale long belly lijnen of dubbel tapse lijnen (Spey)

Deze hengels waarvan wij er nog een klein aantal in voorraad hebben, in de klasse  # 8/9 die overal voor ongeveer € 600,00 worden verkocht, bieden wij aan tegen een echt abnormale prijs van € 250,00 Op=Op

De hengels vallen onder de G Loomis garantie