Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


BC-Carp Pellets

  • Afbeelding 1
Prijs:
€6.95 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Smaak:
Maat:
Aantal:


Productbeschrijving

BC Carp pellets

Shellfish-liver,hier zijn enkele zeer bijzondere vangkrachtige producten gecombineerd, kenners weten de vangkracht van de shellfish-liver en weten ook heel goed wat de liver kan doen.
Ook onderzoekers lopen deze stoffen vaak tegen het lijf bij hun studie naar zaken die stimulerend werken bij vissen.
Wij denken dat onze samengestelde flavour heel bijzonder mag worden genoemt, we raden hem dan ook in het bijzonder aan voor grootschalig water dat tevens voedselrijk is; waar giganten zwemmen die zich hebben ingesteld op natuurlijk voedsel en niet tot nauwelijks vangbaar zijn.

Mussel, Uiteraard een stinkerd, bewaar hem maar liefst buiten de tent!

Een mossel is normaliter zwak van geur, echter dit type vormt de uitzondering op de regel.

Vanwege de zware indringende geur zal de pellet ongevoelig zijn voor geuroverdracht vanuit prutbodems.
Hij is ontworpen voor gebruik op grote voedselrijke wateren zoals kanalen en rivieren waar de karper veel na- tuurlijk aas vindt en soms een echte geurdreun moet worden toegepast om snel enkele vissen te vangen.
Hierbij is dus een vette knipoog gemaakt naar de instantvisserij.

Monster Crab, Een legendarische flavour die we nog wat hebben opgepept door het aandeel natuurlijke extracten van crab te verhogen.

Het is een flavour met een heel krachtige geur, sommige mensen vinden hem zelfs walgelijk sterk!
Absoluut niet geschikt om je potje open te laten staan in een drukkere omgeving, daar komt geheid narigheid van. Monster Crab is met name geschikt om een instant aasprikkel uit te lokken en dat mag zeker een water zijn waar men reeds crab flavours heeft ingezet. Dus lange voersessies zijn niet nodig, een tweetal dagen voldoet reeds ruimschoots en dan opteren we voor relatief kleine doseringen. Geur en smaak zijn dan reeds in meer dan voldoende mate aanwezig. Let op voor dressuurverschijnselen op kleinschalig wateren hou dan de doseringen aan de lage kant. 

SCOPEX,Wie kent hem niet Scopex?
Scopex is een favoriet, een blijver die zwaar heeft gevangen, heel dikwijls instant, met in alle seizoenen een gelijkblijvend vangstbeeld. Eerlijk is eerlijk, zelfs zijn wij er ook weg van deze krachtige, boterachtige lucht. Vaak is deze flavour onze eerste keuze en nog nimmer werden wij teleurgesteld.

SQUID-OCTOPUS, Een zeer indrukwekkende geflavoured Black Halibut Pellet met een bijzondere geur Squid- Octopus, die met name op de zwaar gedresseerde (kanjer)wateren vlot van zich laat spreken.


Vind vergelijkbare producten op categorie