Laden...Even geduld aub...

Nieuwsbrief


3-in-1 Hand Trout Landing Net

  • Afbeelding 1
Prijs:
€74.95 (inclusief BTW)
Verzending:
Wordt berekend bij het afrekenen
Aantal:


Productbeschrijving

 3-in-1 Hand Trout Landing Net 

15112
Het D-profiel aluminium frame is ultralicht en toch verbazingwekkend sterk en stijf. Hieraan is een zeshoekig Rubber-Mesh knooploos net bevestigd met een plat bodempaneel waar de vissen in kunnen liggen - ideaal om te vangen en los te laten, aangezien dit ontwerp de schaalschade minimaliseert. Het net wordt geleverd met twee telescopische aluminium handvatten. Het kortere model is slechts 30 cm in gesloten toestand, wat een ideaal schepnet voor de rivier oplevert, met name voor het wedstrijdvissen. Hij kan uitschuifbaar zijn tot 18 ”(46cm) voor extra bereik en past binnen de internationale wedstrijdregels voor de totale lengte. De tweede telescoopsteel strekt zich uit van een gesloten lengte van 25 "(64 cm) tot een volledig uitgeschoven lengte van 45" (115 cm), waardoor een ideale rivieroever of klein stilstaand waternet ontstaat. Beide handvatten zijn voorzien van schuimrubberen grepen van hoge dichtheid.
 
Framemaat: 16 "x 20" (40 x 50 cm)
Ons best verkopende 3-in-1 handforelnet en bootschepnetten maken gebruik van de nieuwste generatie rubberen gaas. Het fijne, zeshoekige gaas is voorzien van een rubberen coating, waardoor het geen water opneemt, het voorkomt niet alleen dat het net niet naar vis ruikt, maar het droogt ook volledig met slechts één beweging. De rubberen coating voorkomt ook dat haak weerhaken in het gaas blijven haken, wat zo vervelend kan zijn bij het vangen van een vis.
Feedback sturen
Geschiedenis
Opgeslagen
Community
Het D-profiel aluminium frame is ultralicht en toch verbazingwekkend sterk. Hieraan is een zeshoekig Rubber-Mesh knooploos net bevestigd, met een plat bodempaneel waar vissen in kunnen liggen - ideaal om te vangen en los te laten, Het net wordt geleverd met twee telescopische aluminium handvatten. Het kortere model is slechts 30 cm in gesloten toestand, wat een ideaal schepnet voor de rivier oplevert, met name voor het wedstrijdvissen. Hij kan uitschuifbaar zijn tot 46cm. Voor extra bereik en past binnen de internationale wedstrijdregels voor de totale lengte. De tweede telescoopsteel strekt zich uit van een gesloten lengte van 64 cm. tot een volledig uitgeschoven lengte van 115 cm, waardoor een ideale net voor  het vissen vanf de oever. Beide handvatten zijn voorzien van foam grepen. Framemaat: 40 x 50 cm.


Het fijne, zeshoekige gaas is voorzien van een rubberen coating, waardoor het geen water opneemt, het voorkomt niet alleen dat het net niet naar vis ruikt, maar het droogt ook volledig met slechts één beweging. De rubberen coating voorkomt ook dat de haak in het net blijft hangen