Laden...Even geduld aub...

Populaire merken

Nieuwsbrief


Peeters Worldwide fishing to MexicoBABY TARPON MET DE VLIEGENHENGEL 2017


Prachtig vliegvissen op baby tarpon in Yucatan, Mexico. Dat deze trips succesvol zijn kunnen we u garanderen, verschillende klanten gaan nu al meer dan 5x hier naar toe

Ben je geintresseerd neem dan even contact op met Henk Peeters 023-5553804

Op de flats, met mangrove bossen, waar we vissen en die vele kilometers groot zijn mogen per dag slechs 3 boten met sportvissers vissen.


Prijs voor zo'n trip geheel compleet verzorgd gebaseerd op 2 man per boot (1 man per boot meerprijs). Gedeelde kamer met air conditioner  (single room tegen meerprijs).  Exclusief fooien en alcoholische dranken $ 380,00 per dag. Hotel San Felipe direct gelegen aan het water

Vliegvistrip op Tarpon in Mexico

De laatste jaren hebben wij regelmatig klanten naar deze bestemming gestuurd, die allemaal zeer tevreden en met erg goede resultaten trips zijn terug gekomen, de meeste gaan nu al voor de derde, vierde en zelfs vijfde keer met ons mee

De boten zijn ongeveer 5,5 meter lang met een groot voordek, waar je vanaf kunt vissen. De boten hebben allemaal een confortable zitbank, waar je ook, bij snel varen, lekker op zit.
50pk buitenboordmotoren, zorgen dat je snel op de visbestemming bent. Per boot gaan twee vissers mee en een goede ervaren gids die je de hele dag begeleid. Er wordt gevist op een enorm grote flat gelegen in een natuurgebied, waar per dag maximaal 3 visboten mogen komen.

Ongeveer 6 uur in de ochtend, na het ontbijt, vertrekt je richting de flat, waar je direct als de zon opkomt de tarpons al ziet rollen. De gids boomt (net als bij het vissen op bonefish) de boot richting de tarpon die in groepjes over de flats rollen. Is er wel iets mooiers, om op zo'n manier achter de vis aan te jagen? Natuurlijk vang je vis, maar je verspeelt ze ook. Wat juist die kleinere tarponsoorten, tussen de 20 en 40 pond, springen veelvuldig uit het water en dat op die manier veel vis losschiet, kun je wel begrijpen, maar wat een spektakel !.
Rondom 11.00 uur vertrekt de boot richting hotel, omdat de vis zich dan terugtrekt in het koudere water dat uit de kanalen welke tussen de mangrovebossen stroomt.

De Siesta die dan volgt bestaat uit eten en een beetje slapen tot ongeveer 15.30 uur, dan ligt de boot weer klaar voor de middag sessie. Als het water wat kouder wordt trekt de tarpon weer richting oceaan en moet natuurlijk weer over de flat. Onze kans om dan weer achter de tarpon aan te gaan.
Op de boot kan slechts een man tegelijk met de vliegenhengel vissen. de tweede gaat gewoonlijk met een spinhengel achter de Snook, Baracuda, en Ladyfish aan die ook in grote aantallen op de flats bevinden.

Kijk even naar het filmpje

Meer informatie of voor boekingen bel:

Henk Peeters 0646628853 of h.peeters38@upcmail.nl